POSEBAN TEČAJ TALIJANSKOG JEZIKA!

Otkrij jezik mode, umjetnosti, bogate povijesti, kulture, ljepote
- jednom riječi: jezik ljubavi ?

60 nastavnih sati

Krenimo u talijansku postolovinu – početak novih grupa 12.2.

Uhvati Early Bird popuste!

OPIS TEČAJA:

Bilo da ste početnik ili napredni korisnik, kroz ovaj tečaj talijanskog ćete se, uz profesore – izvorne govornike – naučiti efikasno komunicirati na talijanskom jeziku. Komunikacija je sastavni dio nastave. Metoda poučavanja (metodo induttivo umanistico-affettivo) je bazirana na komunikaciji, u zabavnom i opuštenom okruženju. Samostalno i brzo ćete otkriti prekrasan talijanski jezik.

PROFESORI:

Profesori ne samo da su izvorni govornici specijalizirani za poučavanje talijanskog jezika, već su i pravi izvor raznolikih kultura i garantiraju zanimljive sadržaje. ABC Scuola u Zagrebu već dugo godina pruža individualan pristup brojnim polaznicima. Profesori ne poučavaju samo jezik, već i sve one sitnice koje mogu utjecati na dobru komunikaciju na talijanskom: samo jedna kriva gesta ili neprikladan izraz lica može napraviti razliku!

METODA I PRINCIP RADA:

Škola ABC – Tečajevi talijanskog jezika i kulture polazna je točka za kvalitetno učenje talijanskog jezika za polaznike svih uzrasta i razina znanja.
Izvrsni rezultati i brzina napredovanja u učenju jezika su zajamčeni. Naglašavamo individualni pristup svakom pojedinom polazniku te se prilagođavamo njegovom načinu i ritmu učenja.
Humanistički pristup, na koji se škola ABC poziva i čija pravila slijedi i poštuje, smješta polaznika u središte procesa učenja.
U fokusu nastave je konverzacija a izvorni govornici jamče visoku i učinkovitu komunikativnu kompetenciju uz naglasak na točnost. Polaznici su maksimalno motivirani na učenje na koje ih potiče vedrina profesora i metoda rada bez stresa i velikog napora. Naš glavni cilj je jezična kompetencija, a njeno postizanje prati upoznavanje kulturoloških sadržaja.

Upoznajmo se! Prijavi se na besplatno online testiranje ili konzultacije

DODATNE POGODNOSTI UZ TEČAJ:

  • Besplatno testiranje: Dogovorite Vaš termin testiranja, a mi ćemo naći pravu grupu za Vas
  • Kava u kafiću: (Kada se vratimo u školu) Kako bolje naučiti nego među prijateljima? A kako bismo se bolje upoznali i zbližili, ništa bolje od dobre kave u lijepom kafiću
  • Certifikat: Na kraju tečaja svi naši polaznici dobivaju certifikat o završenom stupnju
  • Mogućnost stipendije: Svi naši polaznici imaju mogućnost dobivanja stipendije za usavršavanje znanja talijanskog jezika u najboljim školama u Italiji (Firenzi, Torinu, Rimu, Riminiju, Cataniji i drugim gradovima)
  • Korištenje Medijateke u Institutu za talijanski jezik i kulturu uz veliki popust


DODATNO USAVRŠAVANJE:

Nudimo usavršavanje jezika u Italiji kroz olakšice koje Talijanski institut za kulturu nudi polaznicima, kao i usluge Medijateke Instituta te mogućnost polaganja međunarodno priznatoga ispita znanja talijanskoga jezika – CILS.
Abc – Tečajevi talijanskog jezika i kulture – vaš je prvi i najsigurniji izbor za učenje talijanskoga jezika, pravi put za postizanje autentičnog izgovora i zavidne razine znanja talijanskoga jezika i kulture.

Rezerviraj svoj online termin testiranja / konzultacije oko upisa

tečaj talijasnkog

60 NASTAVNIH SATI online ili Gundulićeva 55

380€
380€ redovna cijena

Nove grupe 12.2.

 

60 sati (2X2 ili 1X3)
Cijena: 380,00 €, plativo u 4 rate
10% popusta za polaznike koji će se upisati do 25.1.2024.

Prijavi se na besplatno online testiranje ili konzultacije

Provjeri 10 glagola na talijanskom koje moraš znati ovdje 10 talijanskih glagola koje morate znati – ABC Scuola